25 Mayıs 2024 Cumartesi günü 9:30’da tanışma ve ardından 10:00-13:00 aralığında yapılacak beden müziği atölyesinde “Beden Müziği Oyunları” kitabı referans alınacak- Kitabın yazarı Prof. Muzaffer Özgü Bulut tarafından gerçekleştirilecek.

Sizi ayrıcalıklı bir atölye etkinliğine davet ediyoruz. Birkaç saat neşeli zaman geçirmek ister miydiniz?

Hem eğlenecek hem bedeninizle bağlantı kuracak hem de kendi beden hafızanıza güvenmenin ne olduğunu fark edip bedenin ve aklın ortak kabiliyetlerine şaşıracaksınız. Üstelik, hiçbir enstrümana gerek duymadan bedenden çıkan sesler ile müzik yapacaksınız, ‘benim ritim kabiliyetim yok!’ diyorsanız bu engeli aşacaksınız, ayrıca gruptan çıkan farklı seslerin iş birliğini duydukça hayran kalacaksınız!

Büyüdükçe oyun oynamanın güzelliğini çocuklara bırakırız. Halbuki her yaşta oyun oynanır. Oyun ile kolaydan öğrenmeyi özleyen ve bir topluluk ile beraber ritim uyumunu yaşamak isteyen herkese açık. Atölyede Özgü Bulut’un ‘Beden Müziği Oyunları’ kitabında yer verdiği, Tugay Başar’dan derlediği ve kendince geliştirdiği bazı ritim oyunları oynayacağız. Kitabın yazarı, eğitmen olarak bize rehber ve kolaylaştırıcı olacak.

Atölyeye kendinizi getirirken bir arkadaşınıza, yakınınıza ve sevdiğinize de söyleyebilirsiniz, hatta ona hediye edebilirsiniz. Katılım, öğrencilere indirimli; 7-12 yaş aralığında çocuklar için ebeveynli katılmak koşulu ile ücretsizdir.

Eğitmen : Prof. M. Özgü Bulut – “Beden Müziği Oyunları” kitabının yazarı,

KeKeÇa Beden Perküsyonu Topluluğu Üyesi.

Tarih : 25 Mayıs 2024 Cumartesi,

Saat : 10:00 ile 13:30 arası.

Yer : Lütfi Erçin Ortaokulu- Spor Salonu, Beylerbeyi, Üsküdar

Bu atölye Anadolu Bilgelerini Araştırma Derneği (ABAD) tarafından gerçekleştirilmektedir. www.abad.org.tr

Bilgi, İletişim ve Kayıt : 0532 498 86 86 / info@abad.org.tr

ÖN BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

 

Beden Müziği Oyunları Atölyesi

Yazı dolaşımı