Merhabalar,  Hayyal de Mart Ayı grup çalışmaları kapsamında üç farklı etkinlik duyurumuz var, her etkinliğin detay linkleri toplu olarak aşağıda yer alıyor.

🌾 Etkinlik 1:

Ocak ve Şubat Açık Kapı Salı günleri   Pazartesi Açık Kapı olarak bu ay da devam edecek.

Gönül hekimlerinden Hz. İnayet Khan’ın zihin üzerine yaptığı konuşmalarından derlenen okumalar yapacağız. Bu ışıklı sözlere nefes çalışmaları dahil.

7 Mart ile başlıyor, arka arkaya dört Pazartesi saat:21:00 – 22:20 arası online. Ücretsiz etkinlik.

Bu çalışma meraktan öte bir bağ kurabilmeyi amaçlar, ancak öylesi bir arayış kendinden kendine yolculuğu derinleştirebilir. Bu arayış içinde olduğunu hissedenlere özellikle uygundur.

🌾 Etkinlik 2:

Bedenin bu Dünya zaman diliminde önemi çok değerli, bedenin kutsal bir mabed olduğunu bilerek onu incelikle çalıştırabilen pek çok kabiliyetini doğallıkla geliştirir.

Kundalini yoga ve hatha temelli yoga pratikleri nefesin bedenle birlikteliğinde bir kaldıraç görevi görür. Dört hafta sürecek çalışmanın amacı atılım enerjisi ile ilgilidir. Duygusal yükleri, bedende birikmiş negatif yükleri ve de toksik kalıntıları uzaklaştırmayı hedefler.

3 Mart ile başlıyor, arka arkaya dört Perşembe saat:21:00- 22:30 arası, online.

🌾 Etkinlik 3:

Rüyaların kadim öğretilerde ayrı bir yeri vardır. Madde ile madde olmayanın buluştuğu bir yerde, başka bir boyutta yaşadıklarımız sıradan değil, tam tersi mucizevidir.

Rüyaların neden çok önemli olduğuna dair ekoköylerden ve ezoterik bilgilerden derlenmiş  paylaşımlar yapacağız, örnekler vereceğiz, rüya sahamızı korumayı öğreneceğiz.

Meditasyon bölümü imgeleme gücünü arttırmaya yönelik son kısmında yer alıyor.

Dört haftalık bu çalışmanın amacı rüyalara farklı bir bilinçle bakmak!

8 Mart ile başlıyor, arka arkaya dört Salı saat:21:00 – 22:30 arası, online.

Detay Bilgileri:

https://hayyal.com/pazartesi-acik-kapi/

https://hayyal.com/mart-grup-kundalini/

 https://hayyal.com/ruyalar/

Kayıt olmak için son günlere kalmayınız, çalışmalar öncesi ön hazırlıkları kaçırmayınız!

#kadimöğretiler #bedenin.gizi #nefesindeğeri #rüyanınhikmeti #zihin.deneyimleri #gönülbilgisi #ışıklısözler #kundaliniyoga

Mart Ayı 2022

Yazı dolaşımı